Termeni și Condiții

1. Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului www.teodoradumitrescu.ro: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SC Simply Design SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea Dreptului de Autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Prelucrarea, folosirea sau copierea fără acordul scris a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.


2. Accesul la informațiile de pe site

www.teodoradumitrescu.ro garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul www.teodoradumitrescu.ro și nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor sale, fără acordul prealabil, scris al acesteia.


3. Confidențialitate

Datele personale ale clientului sunt solicitate și folosite doar pentru efectuarea comenzii. Datele personale ale clientului nu vor fi puse la dispoziția niciunei persoane fizice, juridice, instituții etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept sau în cazul în care se abuzează în orice fel de www.teodoradumitrescu.ro.

Conținutul personalizărilor va fi divulgat numai dacă comanda este confirmată de client și nu este ridicată de la poștă, produsele respective vor fi expuse ca mostre în magazine, expoziții, indiferent de personalizarea făcută pe acestea.


4. Limitarea răspunderii pentru produse și servicii

Produsele nu pot fi reproduse sau distribuite fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

Produsele și serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producător și, de asemenea, în limita stocului disponibil. www.teodoradumitrescu.ro nu oferă nicio garanție în mod expres sau implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. SC Simply Design SRL nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu exemplificativ, iar produsele livrate pot fi diferite uneori de imaginile prezentate în orice mod (nuanță culoare, accesorii, aspect, etc.). SC Simply Design SRL și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit în colaborare strânsă cu furnizorii și producătorii acestora. Din acest motiv, SC Simply Design SRL nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în site-ul www.teodoradumitrescu.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către producători.

SC Simply Design SRL își rezervă dreptul de a nu realiza comenzile personalizate ce au un conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală.


5. Limitarea răspunderii pentru prețuri

Prețurile prezentate nu includ TVA (SC Simply Design SRL nu este plătitoare de TVA), însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă, acest preț va fi cel publicat pe site la momentul achiziției.

6. Limitarea răspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România. SC Simply Design SRL își rezervă dreptul de a efectua confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. SC Simply Design SRL își rezervă dreptul de a întârzia sau de a anula livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de NOI care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzanțelor legii românești. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă odată după ce va restabili contactul cu clientul, moment în care comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.


7. Limitarea răspunderii pentru plată

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clienții se poate efectua la livrarea produselor. SC Simply Design SRL își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin mandat poștal sau prin ordin de plată; dovada plății trebuie trimisă către SC Simply Design SRL la adresa de e-mail: contact@edituraodris.ro. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul SC Simply Design SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar livrarea nu va fi realizată.


8. Limitarea responsabilității pentru comentariile utilizatorilor

Asociația nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată să plătească vreun fel de despăgubiri pentru orice formă de daună produsă prin astfel de comentarii sau comunicări. În cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decât cele legate de procesul de cumpăre/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă SC Simply Design SRL și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a le distribui oriunde în lume, prin orice mijloc.


9. Limitarea responsabilității pentru linkuri către alte site-uri, server, browser

Site-ul www.teodoradumitrescu.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. SC Simply Design SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări. SC Simply Design SRL nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.teodoradumitrescu.ro


10. Garanții

Tot ceea ce ține de acest site este oferit ca atare, atâta timp cât este disponibil și fără o altă garanție.


11. Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica în scris SC Simply Design SRL că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, prin returnarea în acest termen a produsului cumpărat în ambalajul original, cu toate accesoriile și fără să prezinte nicio urmă de deteriorare sau uzură, clientul suportând cheltuielile de expediere conform legilor românești. Acest drept nu poate fi invocat în cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru către client.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa: cumparacarti.edituraodris.com.


12. Litigii și dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe www.teodoradumitrescu.ro sau de informațiile prezentate pe acest site și care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabila, competența revine instanțelor românești de judecată, părțile alegând competența instanțelor de pe raza municipiului București. Clientul își asumă în totalitate aceste riscuri odată ce își exprimă acordul față de acest Contract cu Clienții.

 

Web edituraodris.ro Site Agreement

The www.teodoradumitrescu.ro Web Site (the “Site”) is an online information service provided by Paul Buica (”www.teodoradumitrescu.ro“), subject to your compliance with the terms and conditions set forth below. PLEASE READ THIS DOCUMENT CAREFULLY BEFORE ACCESSING OR USING THE SITE. BY ACCESSING OR USING THE SITE, YOU AGREE TO BE BOUND BY THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH BELOW. IF YOU DO NOT WISH TO BE BOUND BY THESE TERMS AND CONDITIONS, YOU MAY NOT ACCESS OR USE THE SITE. www.teodoradumitrescu.ro MAY MODIFY THIS AGREEMENT AT ANY TIME, AND SUCH MODIFICATIONS SHALL BE EFFECTIVE IMMEDIATELY UPON POSTING OF THE MODIFIED AGREEMENT ON THE SITE. YOU AGREE TO REVIEW THE AGREEMENT PERIODICALLY TO BE AWARE OF SUCH MODIFICATIONS AND YOUR CONTINUED ACCESS OR USE OF THE SITE SHALL BE DEEMED YOUR CONCLUSIVE ACCEPTANCE OF THE MODIFIED AGREEMENT.


1. Copyright, Licenses and Idea Submissions.

The entire contents of the Site are protected by international copyright and trademark laws. The owner of the copyrights and trademarks are www.teodoradumitrescu.ro its affiliates or other third party licensors. YOU MAY NOT MODIFY, COPY, REPRODUCE, REPUBLISH, UPLOAD, POST, TRANSMIT, OR DISTRIBUTE, IN ANY MANNER, THE MATERIAL ON THE SITE, INCLUDING TEXT, GRAPHICS, CODE AND/OR SOFTWARE. You may print and download portions of material from the different areas of the Site solely for your own non-commercial use provided that you agree not to change or delete any copyright or proprietary notices from the materials. You agree to grant to www.teodoradumitrescu.ro a non-exclusive, royalty-free, worldwide, perpetual license, with the right to sub-license, to reproduce, distribute, transmit, create derivative works of, publicly display and publicly perform any materials and other information (including, without limitation, ideas contained therein for new or improved products and services) you submit to any public areas of the Site (such as bulletin boards, forums and newsgroups) or by e-mail to www.teodoradumitrescu.ro by all means and in any media now known or hereafter developed. You also grant to www.teodoradumitrescu.ro the right to use your name in connection with the submitted materials and other information as well as in connection with all advertising, marketing and promotional material related thereto. You agree that you shall have no recourse against www.teodoradumitrescu.ro for any alleged or actual infringement or misappropriation of any proprietary right in your communications to www.teodoradumitrescu.ro.

TRADEMARKS.
Publications, products, content or services referenced herein or on the Site are the exclusive trademarks or servicemarks of www.teodoradumitrescu.ro Other product and company names mentioned in the Site may be the trademarks of their respective owners.


2. Use of the Site.

You understand that, except for information, products or services clearly identified as being supplied by www.teodoradumitrescu.ro. www.teodoradumitrescu.ro does not operate, control or endorse any information, products or services on the Internet in any way. Except for www.teodoradumitrescu.ro identified information, products or services, all information, products and services offered through the Site or on the Internet generally are offered by third parties, that are not affiliated with www.teodoradumitrescu.ro a. You also understand that www.teodoradumitrescu.ro cannot and does not guarantee or warrant that files available for downloading through the Site will be free of infection or viruses, worms, Trojan horses or other code that manifest contaminating or destructive properties. You are responsible for implementing sufficient procedures and checkpoints to satisfy your particular requirements for accuracy of data input and output, and for maintaining a means external to the Site for the reconstruction of any lost data.
YOU ASSUME TOTAL RESPONSIBILITY AND RISK FOR YOUR USE OF THE SITE AND THE INTERNET. www.teodoradumitrescu.ro PROVIDES THE SITE AND RELATED INFORMATION “AS IS” AND DOES NOT MAKE ANY EXPRESS OR IMPLIED WARRANTIES, REPRESENTATIONS OR ENDORSEMENTS WHATSOEVER (INCLUDING WITHOUT LIMITATION WARRANTIES OF TITLE OR NONINFRINGEMENT, OR THE IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY OR FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE) WITH REGARD TO THE SERVICE, ANY MERCHANDISE INFORMATION OR SERVICE PROVIDED THROUGH THE SERVICE OR ON THE INTERNET GENERALLY, AND www.teodoradumitrescu.ro SHALL NOT BE LIABLE FOR ANY COST OR DAMAGE ARISING EITHER DIRECTLY OR INDIRECTLY FROM ANY SUCH TRANSACTION. IT IS SOLELY YOUR RESPONSIBILITY TO EVALUATE THE ACCURACY, COMPLETENESS AND USEFULNESS OF ALL OPINIONS, ADVICE, SERVICES, MERCHANDISE AND OTHER INFORMATION PROVIDED THROUGH THE SERVICE OR ON THE INTERNET GENERALLY. www.teodoradumitrescu.ro DOES NOT WARRANT THAT THE SERVICE WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE OR THAT DEFECTS IN THE SERVICE WILL BE CORRECTED.
YOU UNDERSTAND FURTHER THAT THE PURE NATURE OF THE INTERNET CONTAINS UNEDITED MATERIALS SOME OF WHICH ARE SEXUALLY EXPLICIT OR MAY BE OFFENSIVE TO YOU. YOUR ACCESS TO SUCH MATERIALS IS AT YOUR RISK. www.teodoradumitrescu.ro HAS NO CONTROL OVER AND ACCEPTS NO RESPONSIBILITY WHATSOEVER FOR SUCH MATERIALS.

LIMITATION OF LIABILITY

IN NO EVENT WILL www.teodoradumitrescu.ro BE LIABLE FOR (I) ANY INCIDENTAL, CONSEQUENTIAL, OR INDIRECT DAMAGES (INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES FOR LOSS OF PROFITS, BUSINESS INTERRUPTION, LOSS OF PROGRAMS OR INFORMATION, AND THE LIKE) ARISING OUT OF THE USE OF OR INABILITY TO USE THE SERVICE, OR ANY INFORMATION, OR TRANSACTIONS PROVIDED ON THE SERVICE, OR DOWNLOADED FROM THE SERVICE, OR ANY DELAY OF SUCH INFORMATION OR SERVICE. EVEN IF www.teodoradumitrescu.ro OR ITS AUTHORIZED REPRESENTATIVES HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES, OR (II) ANY CLAIM ATTRIBUTABLE TO ERRORS, OMISSIONS, OR OTHER INACCURACIES IN THE SERVICE AND/OR MATERIALS OR INFORMATION DOWNLOADED THROUGH THE SERVICE. BECAUSE SOME STATES DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OR LIMITATION OF LIABILITY FOR CONSEQUENTIAL OR INCIDENTAL DAMAGES, THE ABOVE LIMITATION MAY NOT APPLY TO YOU. IN SUCH STATES, www.teodoradumitrescu.ro LIABILITY IS LIMITED TO THE GREATEST EXTENT PERMITTED BY LAW.

www.teodoradumitrescu.ro makes no representations whatsoever about any other web site which you may access through this one or which may link to this Site. When you access a non-www.teodoradumitrescu.ro web site, please understand that it is independent from www.teodoradumitrescu.ro and that www.teodoradumitrescu.ro has no control over the content on that web site. In addition, a link to a www.teodoradumitrescu.ro web site does not mean that www.teodoradumitrescu.ro endorses or accepts any responsibility for the content, or the use, of such web site.


3. Indemnification.

You agree to indemnify, defend and hold harmless www.teodoradumitrescu.ro its officers, directors, employees, agents, licensors, suppliers and any third party information providers to the Service from and against all losses, expenses, damages and costs, including reasonable attorneys’ fees, resulting from any violation of this Agreement (including negligent or wrongful conduct) by you or any other person accessing the Service.


4. Third Party Rights.

The provisions of paragraphs 2 (Use of the Service), and 3 (Indemnification) are for the benefit of www.teodoradumitrescu.ro and its officers, directors, employees, agents, licensors, suppliers, and any third party information providers to the Service. Each of these individuals or entities shall have the right to assert and enforce those provisions directly against you on its own behalf.


5.Term; Termination.

This Agreement may be terminated by either party without notice at any time for any reason. The provisions of paragraphs 1 (Copyright, Licenses and Idea Submissions), 2 (Use of the Service), 3 (Indemnification), 4 (Third Party Rights) and 6 (Miscellaneous) shall survive any termination of this Agreement.


6.Miscellaneous.

This Agreement shall all be governed and construed in accordance with the laws of Romania applicable to agreements made and to be performed in Romania. You agree that any legal action or proceeding between www.teodoradumitrescu.ro and you for any purpose concerning this Agreement or the parties’ obligations hereunder shall be brought exclusively in a federal or state court of competent jurisdiction sitting in Romania . Any cause of action or claim you may have with respect to the Service must be commenced within one (1) year after the claim or cause of action arises or such claim or cause of action is barred. www.teodoradumitrescu.ro’s failure to insist upon or enforce strict performance of any provision of this Agreement shall not be construed as a waiver of any provision or right. Neither the course of conduct between the parties nor trade practice shall act to modify any provision of this Agreement. www.teodoradumitrescu.ro may assign its rights and duties under this Agreement to any party at any time without notice to you.
Any rights not expressly granted herein are reserved.