Fii Strălucitor!

Pornești în viață sub îndrumarea familiei care îți veghează fiecare pas. Îți dăruiește toată Cunoașterea, Experiența, Puterea lor de Înțelegere dobândită într-o Viață. Apoi, pornești timid, cu mișcări nesigure pe drumul Tău.

Fie că a fost alegerea ta, fie că ți-a fost impusă, Calea îți este deschisă. Alegerile pe care le faci de acum înainte, sunt responsabilitatea Ta.

Prietenii, cunoștințele tale vor fi impresionate dacă ți-ai ales o profesiune la modă sau rară. Nu-și vor „bate capul” dacă esti bun în ceea ce faci, căci pentru ei e important ce scrie pe cartea Ta de vizită. Se vor lăuda prietenilor și colegilor lor că se „învârt” în cercul tău de prieteni și astfel le va „crește cota”.

Dar dacă meseria Ta este comună vei avea mai puțin „credit” din partea lor, pentru că nu „ești la înălțime”. Nu ai nici măcar o carte de vizită. Nu te vor prezenta prietenilor lor pentru că nu ești interesant.

Dar oare pentru Tine ce este mai important? Contează cum se numește meseria pe care o practici, dacă are denumire pompoasă, este interesantă pentru ceilalți atunci cânt ești prezentat unor necunoscuți? Poate îți vei scrie pe ușa apartamentului, ca pe vremuri, întâi profesiunea, apoi numele, asta ca să știe tot poporul cine ești.

Sau este mai important Ce Ești. Ești un adevărat Profesionist? Îți practici meserie sau profesiunea cu Respect, cu Dăruire? Faci tot ce poți ca rezultatele muncii tale să fie de cea mai bună Calitate. Ți-ai dedicat întreaga Viață perfecționării tale profesionale? Ti-ai făcut un Hobby din Munca Ta? Ai adus la Rang de Artă Măiestria cu care pui în operă propriile proiecte? Ești un adevărat Creator? Ești Strălucit în ceea ce faci?

Abia atunci, Misiunea Ta în această Viață este Îndeplinită, când Ești Strălucitor!

Tu Ești Strălucitor?

Sursă foto: https://pixabay.com