Zâna Măseluță și Puterile Ei Magice

Știm cu toții povestea Zânei Măseluță. Dar oare de ce nu ne-a spus nimeni, Basmul până la capăt? Ce Secret, stă ascuns cu grijă, Copilului din Noi?

Odată cu trecerea anilor Taina Poveștilor se stinge. Descoperim alte lucruri Fascinante despre Lume, încât profunzimea și subtilitatea mesajelor din Basme dispare uneori pentru totdeauna.

A venit timpul să aflăm Secretul Zânei Măseluță. Împreună cu Zâna Natură poate să aducă tuturor copiilor care le ascultă Rostirea, leacuri în Taină păstrate,

Iată Taina cea Mare!

Stă în Puterea Noastră să ne reparăm, cu ajutorul preparatelor naturale, afecțiunile propriilor dinți. Cariile se pot curăța în mod natural, gingia își poate recăpăta vigoarea de altădată, iar petele de pe smalțul dinților pot dispărea. Strălucirea poate fii din nou atuul dinților noștri.

Vei fi surprinsă să afli că un preparat pe care îl poți face la tine acasă, poate face Minuni. Este simplu de realizat, la îndemână și cu costuri minime.

Într-un bol prepară un amestec din 1/4 linguriță de pulbere de turmeric, 2 picături de ulei de cuișoare, 1/4 linguriță de ulei de cocos și un praf de sare.

Pune amestecul astfel realizat pe periuța de dinți, apoi periază dinții cu blândețe, inclusiv zonele afectate de carii sau depunerile de piatră. Lasă uleiurile să se resoarbă timp de cinci minute, apoi periază încă o dată. Clătește la final cu apă călduță.

Dacă îți vei face un obicei, din această tehnică, te vei bucura curând de rezultate. Mama Natură are soluții pentru tot și toate. Stă în Puterea Ta să te Bucuri de toate acestea.

Tu Ești, propria Ta Zână… Zâna Măseluță.

 

Sursa foto: https://pixabay.com