S-Karp

Să faci cu drag ceea ce faci este o Virtute. Asta înseamnă că Ti-ai găsit Calea. Deși este una singură pentru fiecare dintre noi, de multe ori bâjbâim pe drum, fără țintă.

Atunci când alegi ca activitatea ta zilnică să fie propria-ți pasiune, oricare ar fi aceasta, Viața ți se pare Fascinantă, cu toate provocările ei. Să te trezești în fiecare dimineață cu bucuria unei noi zile în care ești Creatorul propriei Vieți, este Darul pe care ți-l oferă Universul pentru atitudinea Ta. Iar Universul te răsplătește cu Inspirație, Creativitate, Putere și Talant (Talent).

Să fii Creator în Locul în care ai deschis pentru prima dată ochii, este Dragoste de Pământul Strămoșilor Tăi, Respectul pe care îl nutrești Neamului din care te tragi.

Să îți Iubești Neamul înseamnă să nu îl părăsești Niciodată. Să îți Iubești Neamul înseamnă să faci tot ce Știi și Poți pentru a-l ajuta să Trăiască în Veacul Vecilor. Înseamnă că tot ce faci, faci cu Mândria că Ești ceea ce Ești.

Sunt tot mai mulți Români care Sunt toate acestea la un loc. Pentru că Romanii suntem Oameni Minunați, Inspirați și Creativi. Pentru că doar Ei pot face tot ce doresc să facă și pentru că Potențialul Lor este imens indiferent de situație.

Atunci când ai înțeles toate acestea înseamnă că în Inima Ta Vibrează Esența acestui Pământ, iar Tu emiți această Vibrație. Pentru ai înțeles cu funcționează Legile Universului, acesta îți Dăruiește Prosperitate.

E foarte simplu: Ceea ce Dăruiești, primești Înzecit în Dar.

Acesta Este Darul pe care L-a primit Radu Jitaru, fondator S-Karp, brand românesc, care ne face să fim mândrii că suntem Români.

Născut în 2009, conceptul S-Karp aduce „Bucuria de a merge” pentru fiecare pas făcut în călătoriile, drumețiile, escaladele și plimbările noastre. Cu pași românești, pe cărări românești, pantofii sport creați de S-Karp, sunt singurii din țară care au licența Vibram, Licență care este deținută de mai puțin de o sută de companii din lume. Confort, impermeabilitate, respirabilitate, flexibilitate și design. Tehnici sau pentru timp liber, bocancii S-Karp sunt dovada că Noi Românii suntem tot ceea ce vrem să fim.

S = Sinaia, orașul în care s-a născut Radu Jitaru,
Karp = Pârtia de schi din Sinaia,
Semnul grafic = care are acelaşi unghi de 42,24 grade, ca şi înclinaţia pârtiei.

 

Sursa: https://www.s-karp.com/
Sursă foto 1:
https://www.facebook.com/skarpworld/photos/a.179817095468183.38548.175481429235083/1406763786106835/?type=3&theater
Sursă foto 2:
https://www.s-karp.com/