Tu ce faci cu Bagheta Ta Magică?

Suntem Unici. Această unicitate o exprimăm cu fiecare respirație, cu fiecare gest, cu fiecare gând, acțiune sau rostire, cu fiecare clipă petrecută pe Pământ.

Suntem diferiți și Dăruiți fiecare în parte cu alte Talanturi, pe care să le punem în valoare Aici, in această Viață. Creativitatea este Bagheta Magică cu care atingem materia și îi dăm strălucire. Apoi o modelăm cu pricepere, îndemânare și pasiune, până când capătă Lumină. Abia atunci materia devine o Petală din Floarea Iubirii, Floare a Vieții, a Întregului Univers. Iar Universul ne răspunde cu un Zâmbet larg, cu Aprecierea fără de care Creatorul nu și-ar putea continua Opera. Zâmbetul Universului este dătătoare de Puteri Nemărginite adunate în Bagheta Magică, numită Creativitate.

Acesta este Procesul Creației, pe care atunci când te descoperi a fii Creator, îl vei trăi în ficare clipă a Vieții Tale. Nu te va Părăsi Niciodată. Este Darul Universului pentru curajul Tău. Toți suntem Creatori. Toți am fost înzestrați pentru această călătorie pe Pământ, dar nu toți avem curajul de a ne manifesta Starea Creației.

Avem talente pe care le irosim cu scuza de a nu fi studiat domeniul, deci „nu mă pot manifesta în această direcție”. Dar cine spune care este direcția, Calea Ta. Ai pornit în Călătorie cu tot Bagajul de care ai nevoie, cu toate jucăriile în tolbă, ca să te joci frumos. Atunci Joacă-te Frumos! Ce mai aștepți? Ai tot ce îți trebuie să Fii Creator. Crează!

Dacă te inspiră o bucățică de metal, atinge-l cu Bagheta Magică , dă-i Strălucire, apoi cu pasiune și îndemănare, modelează-l până când capătă Lumină. Privește-l cu Iubire și vei descoperi o Petală din Floarea Vieții, a Întregului Univers.

Tu ce faci cu Bagheta Ta Magică?